Motam si reparăm Parazapezi, jgheaburi si burlane

Sistemul complet ofera cea mai buna calitate atunci cand vine vorba de durabilitate, flexibilitate si usurinta in instalare.

Dimensionarea sistemului de jgheaburi şi burlane se face in functie de suprafata totala a acoperisului. Cu cat acoperisul este mai mare, cu atat sistemul trebuie sa preia un volum mai mare de apa ce trebuie colectat. O masuratoare corecta a acoperisului si un calcul corect al necesarului de materiale vor asigura buna functionare in timp a sistemului. Odata definitivat proiectul casei, contactati cel mai apropiat partener Lindab, care va va ajuta sa alegeti cel mai potrivit sistem de jgheaburi si burlane.

Carlige de susţinere

In functie de tipul streasinei si al arhitecturii constructiei, pot fi folosite diverse tipuri de carlige de sustinere. Pentru streasinile perpendiculare, se monteaza carlige tip KFL, KFK sau K21, iar pentru cele inclinate carligele tip K11.

Realizarea tronsoanelor de scurgere se face de sus in jos. Burlanele se vor fixa cu bratari de sustinere. Se vor utiliza cel putin doua bratari de sustinere pentru fiecare tronson de burlan. Verticalitatea bratarilor se va verifica cu ajutorul unei nivele cu bua de aer sau a firului cu plumb.